Gebruik de code GINGERS1+1
voor een Holy Ginger en een gratis Berry Ginger

 

 

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Jeremy Frecious


 


Jeremy Reijnders

 


 

Wie ben je en waar houd je je dagelijks mee bezig?

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Jeremy Reijnders, nu 25 jaar oud, kom oorspronkelijk uit Brabant, maar woon momenteel al een paar jaar in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Sporthogeschool in de richting Sportkunde & Welzijn. Ex- wedstrijd judoka en momenteel topsport CrossFit atleet en CrossFit coach bij VondelGym. Ik train gemiddeld zo’n 6 dagen in de week en sinds november 2015 ben ik overgestapt op een volledig plantaardig voedingspatroon met als insteek sneller te kunnen herstellen en betere sportprestaties te gaan leveren. Sindsdien ben ik in 2018 Nederlands kampioen CrossFit geworden, 2e op het EK teams en hiermee ook meegedaan aan het WK CrossFit (bekend als de CrossFit Games) in 2018 & 2019. Mijn voornaamste doel is te laten zien dat je gezond kan leven en topsport prestaties kan leveren op een plantaardig dieet!

 ''mijn visie op een gezonde lifestyle; een balans tussen veel aspecten van het leven''

 

Wat is je visie op een gezonde lifestyle en waarom past Frecious daarbij?

Dit is in principe een hele brede vraag maar in het kort is mijn visie op een gezonde lifestyle een balans tussen veel aspecten van het leven. Daar vallen veel dingen onder zoals voldoende slaap, beweging, managen van stress, onderhoud van sociale contacten en natuurlijk een gezond en gevarieerd voedingpatroon. En bij die laatste past Frecious natuurlijk goed bij doordat ze onder andere altijd minimaal 8 verschillende groentes & fruitsoorten toevoegen aan hun sapjes.

 

Hoe gebruik je Frecious (waar/wanneer en op welk (vast)moment?)

Zelf probeer ik in de avond alvast 1 sapje uit de vriezer te halen en in de koelkast te leggen zodat ik deze sochtends nog voor mijn ontbijt opdrink. Zo begin ik de dag meteen al met een 1-0 voorsprong. Wanneer dit niet het geval is en ik merk dat ik nog maar weinig groentes op heb gedurende de dag trek ik dit weer recht door een sapje uit de vriezer te halen en even 5-10 minuten in een kommetje met warm water te laten ontdooien. Zo kom ik alsnog aan mijn dagelijkse hoeveelheid groentes.

 jeremy reijnders sterk

 

Wat is jouw nummer 1 tip over gezondheid die je graag aan andere mensen wil meegeven?

Dat is een lastige vraag! Wat voor mij persoonlijk heeft geholpen is om mezelf zo goed mogelijk te informeren. Zo heeft bijvoorbeeld het boek: “How not to die” van Dr. M. Greger mij erg goed geholpen. Hierin legt hij onder andere het plantaardig dieet volledig uit met veel tips en tricks.

Wat is jouw favoriete Frecious juice?

"Dat is de Purple Punch!"

 

Bestel hier jouw Purple Punch

 

 


LEESTIJD


2 min

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Check je mailbox om je inschrijving te bevestigen.

{{ vm.error }}

Sign up to our newsletter and receive a 10% discount on your next order

Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Check je mailbox om je inschrijving te bevestigen.

{{ vm.error }}


© 2023 FRECIOUS B.V. All Rights Reserved